Surpriseschieten

 

Zoals al sinds 1988 gebruikelijk, is de laatste dinsdag voor 5 december gereserveerd voor het “surprise schieten”.

Hierbij is de surprise tweeledig. De schutters  weten niet hoeveel punten een geschoten pijl oplevert en het cadeau voor de winnaar is natuurlijk ook een surprise.

De surprise was dit jaar verzorgd door Koen Rietjens. Op de blazoenen had hij 5 logo’s van voetbalclubs geplakt, natuurlijk ook het logo van zijn favoriete club Roda JC. Wat deze logo’s waard waren wist natuurlijk niemand.

Zo werden er door de schutters diverse tactieken gehanteerd. Er waren schutters die geen logo wilden raken en gewoon bleven mikken op de roos. Anderen mikten beurtelings op alle logo’s en er waren er ook die steevast op hetzelfde logo mikten. Deze laatste tactiek werd door Luc Hansen (Willem II logo) en Jac Brouns (Roda logo) gehanteerd, maar achteraf bleek dat dit hun alleen maar minpunten opleverde.

Winnaar werd Hans van Berkel met 219 punten. Hij behaalde deze score zonder een logo te raken. Johan Deckers schoot ook 219 punten maar had in het laatste schot het PSV logo geraakt dat geen punten opleverde.

Na het voorlezen van het gedicht ontving Hans een groot stuk chocolade met daarop de naam “De Grensschutters” in witte chocolade.

Bij de jeugd won Marsha van Berkel met 112 punten. Zij ontving een cadeaubon en evenals de andere jeugdschutters een chocoladeletter.

Proficiat winnaars en Koen bedankt voor het verzorgen van deze surpriseavond. 

 

Uitslag:  

Senioren

           
1 Hans Van Berkel 219 (8)   8 Monique Rietjens 71
2 Johan Deckers 219 (0)   9 Luc Hansen -67
3 Peter Brouns 214     10 Jac Brouns -155
4 Ruud Creemers 173 (10)        
5 Lei Pinxten 173 (1)     Jeugd  
6 Marco Leggieri 169     1 Marsha Van Berkel 112
7 Jo Wolters 167     2 Mitch Van Berkel 75
        3 Janneke Brouns 15

 
 
 << terug