Woord van de erevoorzitter

Als oud-voorzitter van onze jubilerende vereniging “De Grensschutters” een woordje te mogen schrijven, vind ik een hele eer.

Na 30 jaar voorzitter te zijn geweest, ben ik op de afgelopen jaarvergadering benoemd tot ere-voorzitter van de vereniging, waarvoor mijn welgemeende dank. Dat in een kleine gemeenschap als Haler-Uffelse, met amper 500 inwoners, de edele handboogsport op niveau beoefend wordt, vind ik een prestatie op zich. Met een zestigtal personen op de ledenlijst, waaronder verschillende jeugdigen en dames, zie ik de toekomst met een gerust hart tegemoet.

Er is in de loop der jaren veel veranderd, doch één ding is gebleven: samen de handboogsport op een plezierige manier beoefenen. Veel succes wens ik de vereniging met het organiseren van de festiviteiten ter gelegenheid van hun 50-jarig jubileum.

Even wil ik stilstaan bij de oud-leden van wie we in de voorbije jaren voorgoed afscheid hebben moeten nemen. Moge zij in onze gedachten blijven voortleven.

Ook wil ik alle oud-leden, die voor kortere of langere tijd hun beste krachten hebben gegeven voor de vereniging, bedanken.

De hoop uitsprekend, dat handboogvereniging “De Grensschutters” mag groeien en bloeien tot in lengte van dagen, eindig ik mijn schrijven.

 

Toon Deckers,
Ere-voorzitter.

<< terug