FAQ

Op deze pagina vindt u de meest voorkomende vragen en antwoorden terug op eventueel voorkomende problemen.

1 Vraag: Ik kan niet inloggen op de bestuurspagina of ledenpagina. Hoe kan dat?
  Antwoord: U bent niet gemachtigd om deze pagina's te bekijken. Hiervoor dient u te beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord combinatie die aan alle leden is verstrekt. Indien u lid bent en u heeft geen gebruikersnaam - wachtwoordcombinatie ontvangen, neemt u dan contact op met de secretaris.
     
2 Vraag: Ik krijg bij het openen van de pagina een melding over actieve scripts op deze pagina. Wat moet ik doen?
  Antwoord: Indien u gebruik maakt van Windows XP en u heeft het SP2 ge´nstalleerd kunt u deze melding krijgen. De scripts die op deze pagina worden gebruikt dienen ter verduidelijking van de weer te geven onderwerpen. Indien u deze scripts blokkeert kan het zijn dat u niet alle onderdelen van de website kunt bekijken. De gehanteerde scripts zijn onschuldig en plaatsen geen cookies op uw pc of vergaren informatie van de bezoeker op enige andere wijze. Indien u het toch niet vertrouwd handhaaft u de voorgestelde blokkade.
     
3 Vraag: Ik heb ook nog informatie over de HBV de Grensschutters, maar die zie ik niet op de site terug. Kunnen jullie deze informatie gebruiken?
  Antwoord: Ja, elke informatie die u ons kunt aanreiken m.b.t. onze vereniging, of het nu teksten, foto's of andere voorwerpen zijn, is zeer welkom. Neemt u in elk geval contact op met onze secretaris, dhr.Jac Brouns: info@degrensschutters.nl
     
4 Vraag: Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?
  Antwoord: Geef uw vraag door aan de secretaris, wij zullen u zo spoedig mogelijk een antwoord toesturen en uw vraag indien nodig opnemen in deze FAQ